Ekstra tenniskurs

Styret i Ås tennisklubb har vært i kontakt med trener Øyvind Morris Faye for å se på muligheter for et utvidet kurstilbud som supplement til de faste kursdagene på mandag og torsdager.

Øyvind er blant annet 11 ganger norgesmester og har stor trenererfaring fra blant annet Norges tennisforbund med mer.

Øyvind er i dag trener i Kolbotn tennisklubb og har ledig kapasitet først og fremst på tirsdager.

Det er vanskelig å få tak i gode trenere. Skal vi beholde en slik trenerresurs må det være en viss interesse blant våre medlemmer.

Målsettingen er at vi får samlet nok spillere for minimum 3 timer på tirsdager. Vi har nå to kursgrupper fra 5-6 (herrer viderkomne) og 6-7 (damer viderekomne).

Det kan være individuelle timer eller eksempelvis 3-5 spillere  som går sammen i en gruppe med trener. Det er mange muligheter avhengig av interesse. Meld din interesse til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller ring Jørn Jantzen på telefon 932 59 547